Yπάρχουν νύχτες
που οι λύκοι είναι σιωπηλοί
και μόνο το φεγγάρι
ουρλιάζει.
So it goes...

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

"Την έχεις δέσει τη γαϊδάρα σου κι εσύ ...."

"...Συντηρητικιά παπάρα κουκουέδικη. "

λέει ο Νικόλας ο Άσιμος, και είναι να σου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο απο τη διορατικότητα ορισμένων ατόμων.

Το Πρόβλημα λοιπόν είναι λοιπόν ότι  "δε μας νοιαζουν σε πρώτη φάση οι εκλογές, άλλωστε η θεσεις μας δε θα αλλάξουν απο το αποτέλεσμα, αλλά είναι σημαντικές για τους αλλους " ή κατι τέτοιο..
"γι αυτό και οφείλεις να μπεις πρώτος εσύ και να δυναμώσεις το ψηφοδέλτιο " ..

Το αστείο, και συνάμα λυπηρό, είναι να βλέπεις πίσω από το χαμόγελο τα κοφτερά αυτών δόντια.. Να σου φανερόνονται "μυστικές" τακτικές πλευρίσματος και να σου προσφέρεται  η θέση του άτυπου..αντικειμενικού πλήν όμως,  προσηλυτιστή ..
Γιατί είναι κατάντια να παρακαλάς για ένα ψηφαλάκι,αφού όπως εσύ λες δε σε νοιάζει αυτό..
Γιατί είναι ΞΕ ΦΤ ΙΛ Α, η πορεία σου , ναι αυτοαποκαλούμενε κομμουνιστή τρομάρα σου!, να σταματά και να κλείνει στην πορεία των "άλλων" ,των "Δοσίλογων" , "ξεπουλημένων", και "πρεζάκιδων" ή "αναρχοάπλυτων", και να φωνάζεις συνθήματα ενάντια σε ποιον; σε τι;;;  είναι να ξερνάς. Όμως,αντ αυτού θεωρείς ότι είσαι και ιδεαλιστής.

Είναι αστείο να σου παρουσιάζουν το ΦΤΥΣΙΜΟ του κόσμου στις (βουλευτικές) εκλογές ώς δική τους απόφαση αφού "δεν νοιάζονται για τα ψηφαλακια,όπως οι άλλοι"...

Ό,τι και να πιάσεις βρωμάει. ό,τι και να πιάσεις έχει σαπίσει...
Το πρόβλημα σου ξεκινά εκεί που είσαι κολλημένος. Στο μυαλό . Εκεί στοχεύουν λέει η Γώγου, και το γράφεις στις μπροσούρες σου κατά  "όλων των ναρκωτικών" , όμως είσαι ένα από τα μεγαλύτερα πρόβατα με τον τρόπο σου  .. 

Το πρόβλημα είναι ότι η ευκαιρία που έδειχνε μοναδική για κάτι το διαφορετικό να ανθίσει, την  κάψατε. Αριστεροί,κνιτες (καθότι ναι αυτοδιαχωρίζεστε ακομη και σαυτο!) έχετε υπογράψει το τέλος  με ανοιχτή ημερομηνία.
Αλλά όχι το δικ΄οσας τέλος.. Εσείς θα χετε πάντα καποιο  τροφοδότη, τον ΔΙΚΟ ΣΑΣ εργοδότη να σας δίνει το μεροκάματο για "την πάλη ενάντια στον Εχθρό". Αν μη τι άλλο αποτελείτε και σεις ενα κομμάτι του σάπιου συστήματος αυτού.. 
Κράξετε ο ένας τον άλλο,  πείτε ο ενας συνθήματα ενάντια στον άλλο λες και  εσείς είστε οι "εχθροί"..

Όρθιε βλακόλιθε, σακί με μπάζα, 
σε ψυχοκέντησαν καλά με μυθομάζα.
τι να πρωτοθυμηθείς και να σιχαθείς;


Το αξιοπρόσεχτο σαυτή τη χώρα είναι , πώς τα πάντα καταφέρνουν να σαπίζουν.. σαν άλλος μίδας ότιεποστηρίζεται-λέγεται στη χώρα αυτή~ίσως και γενικότερα, χάνει το νόημα του και μεταλλάσεται σε κάτι τόσο εξευτελεστικά ξεπεσμένο.

Το κράξιμο δεν είναι  μονόπλευρο σαφέστατα, αφού όπου και αν γυρίσεις το κεφάλι σου   Οφείλεις να φτύσεις . .  Είτε λέγεσαι συριζα είτε κκε είτε  κατατρεγμένοι λογής λογής από τα προηγούμενα..


ΥΓ: Το  να μη θες να στηρίξεις τα κινήματα δε πληρώνω "γιατί όταν θα κυβερνήσουμε θα τα χουμε αντιμέτωπα" δείχνει το ψέμμα που εκπροσωπείς και πας να πουλήσεις ξανά..
Αλλά ένα ένα μην το παρακάνουμε..



Κρίμα στην ιδεολογία που "εκπροσωπείτε" , στις λέξεις που όλοι εσείς αλοιώνετε το νόημα τους.  Κριμα τις έννοιες που βρωμίζετε με τις πράξεις σας  . Κρίμα σαυτούς που πάλεψαν και έδωσαν τα πάντα για την υλοποίηση των ιδεών αυτών και κατέληξαν να τους χρησιμοποιούν δόλια  Ανθρωπάκοι για τη Βόλεψή Τους...


Καληνύχτα σας

1 σχόλιο: